Om deze prachtige zomer nog eens goed af te sluiten, heeft In-Lite 5 nieuwe modellen die naadloos aansluiten om het bestaande 12V systeem. We stellen graag aan u voor:

– In-lite Fusion 22 RVS
– In-lite Hyve 22
– In-lite Hyve 22 RVS
– In-lite Wedge
– In-lite Wedge Dark

Fusion 22 RVShyve22rvs-1
Waar de Fusion 22 begin dit jaar al zijn intrede heeft gedaan, komt de dezelfde spot in het najaar ook met een RVS ring. Het enige verschil is de RVS ring, waardoor de diameter op 28 millimeter komt. De inbouwdiameter blijft uiteraard wel hetzelfde.

Dankzij de RVS ring krijgt de Fusion 22 RVS meer uitstraling waardoor hij beter tot zijn recht komt langs bijvoorbeeld de oprit of tuinpad.

fusion22rvs-1Hyve 22 en Hyve 22 RVS
De Hyve 22 en de versie met een RVS ring lijken sterk op de Fusion 22. Het enige verschil is dat het venster van de Hyve 22 matter en egaler is waardoor het meer om sfeerverlichting draait dan functionele verlichting.

Wedge en Wedge Dark
Als laatste wordt de Wedge geïntroduceerd. Deze 12 Volt wandlamp is leverbaar in de kleuren zilvergrijs en antraciet. Samen met de Blink vormt hij een compleet assortiment voor de wandspots van In-lite.

Maar wat is het nut dat dit artikel aan het assortiment van In-lite is toegevoegd?
Het verschil met de Blink is dat de Wedge strakkere lijnen heeft. Afhankelijk van de stijl in uw tuin komt dit beter tot zijn recht. De 1,5 Watt led lichtbron is dezelfde als in de Blink. Naast de vorm is er een andere groot verschil met de Blink: de schijnrichting. Waar de Blink zowel de ruimte in schijnt als naar beneden schijnt, schijnt de Wedge grotendeels alleen naar beneden. Hierdoor kan al het licht gebruikt worden om uw wand sfeervol uit te lichten.

wedge wedgeblack1