Enkele weken geleden is de nieuwe collectie van In-lite gepresenteerd. Het van televisie bekende 12 volt systeem is bezig aan een stevige opmars op het gebied van naamsbekendheid. De collectie voor het voorjaar van 2016 is hier een onderdeel van.

Het assortiment wordt uitgebreid met de Ace-lijn. Deze lijn bestaat uit verschillende wandmodellen en een nieuw model terraslamp. Daarnaast is er ook een 230 volt variant van het wandmodel bij gekomen. Dit betekent dat je hier niet het In-lite 12 volt systeem voor nodig hebt. De wandspot kan namelijk direct op het net aangesloten worden. Dit wandmodel is natuurlijk ook te verkrijgen in 12 volt, waardoor die wel op het In-lite systeem aangesloten kan worden.

De In-lite Ace is uitgerust van een aluminium behuizing en de lens is gemaakt van polycarbonaat. Dankzij de sterke behuizing kan er 5 jaar garantie gegeven worden op het armatuur. Met de lens van polycarbonaat wordt er maximaal gebruik gemaakt van de Led lichtbronnen.

Alle Ace wandmodellen kunnen uitgerust worden met een Shutter, welke hieronder nog besproken gaat worden.

Net als de meeste andere In-lite modellen komen ook de Ace modellen in het Rosé Silver en Dark Grey. Hierdoor passen ze in vrijwel iedere tuin en passen ze zich moeiteloos aan de andere In-lite producten.

 

Ace Up & Down 230 volt

Ace Up-Down Dark Grey SfeerVoorheen had In-lite al een aantal 230 volt modellen in het assortiment. In de loop van de tijd zijn deze toch uit het assortiment geraakt. Gaat In-lite het met de Ace Up & Down 230 volt opnieuw proberen? Het lijkt er wel op. Het is alleen nog wel afwachten of er meerdere modellen komen die op 230 volt spanning werken. Het grote voordeel van dit model is dat hij naast een schutting of border ook op het huis geplaatst kan worden. Het aanleggen van een 12 volt kabel in de muur is in de meeste gevallen namelijk geen optie. Mocht je in de rest van de tuin wel In-lite 12 volt willen, kun je voor het huis voor de 230 volt modellen kiezen om zo dezelfde style in de tuin door te trekken naar het huis.

Deze Ace is uitgerust met twee 4,25 watt Led lichtbronnen. Deze geven een gerichte bundel naar boven en beneden. Het bereik van deze 230 volt wandspot komt hiermee op 3,5 meter.

 

Ace Up & Down

De hier boven beschreven Up & Down wandspot van In-lite is ook te verkrijgen in het 12 volt.

Naast wat kleine verschillen in afmetingen heeft de 12 volt variant twee lichtbronnen met een lager wattage. 3,5 watt per stuk om precies te zijn. Het bereik hiervan blijft echter wel op 3,5 meter. De lichtbronnen liggen diep in het armatuur waardoor het licht niet verblindt.

 

Ace Down

De Ace Up & Down biedt de mogelijkheid om sfeerverlichting omhoog en naar beneden te geven. Mocht je dit niet nodig hebben, of komt dat niet uit in de situatie, dan kun je ervoor kiezen om de Ace Down te nemen. De Ace Down geeft een warm wit en sfeervol effect op de muur of schutting. De Ace Down is uitgerust met een 3 watt Led lichtbron waardoor het bereik 3,5 meter is.

 

AceAce Dark Grey Sfeer

Naast de bovengenoemde wandmodellen is er ook staand model aan de assortiment toegevoegd. Dit 12 volt model kan eenvoudig op het In-lite 12 volt systeem aangesloten door middel van de bekende Easy-lock. De Ace geeft een mooi strijklicht over het terras of oprit. Dankzij de 3 watt kantelbare Led kunnen ook delen van een muur, borders of schuttingen uitgelicht worden.

 

Shutter

Als accessoires voor de Ace is er de Shutter. Hiermee kan de lichtbundel van de Leds aangepast worden. Standaard is de lichtbundel 66 graden. Dankzij de Shutter, die op alle wandmodellen past, kan deze hoek verkleind worden. Zo kun je bijvoorbeeld aan de bovenkant een smallere lichtbundel maken dan aan de onderkant.