Donderdag 19 maart 2015 worden er twee nieuwe producten geïntroduceerd door In-Lite Verlichting. Met deze twee producten proberen ze een nieuwe stap te zetten in de ontwikkelingen op het gebied van Led verlichting. Graag stellen wij aan u voor: de Mini Scope en de Fusion 22.

Mini Scope

mini scope spie+beugelEindelijk is hij er. De Mini Scope van In-Lite. Na het grote succes van zijn grotere broer de In-Lite Scope, is er nu ook de kleine variant leverbaar. Het grootste voordeel ten opzicht van deze Scope is dat de Mini Scope veel kleiner van formaat is. Daardoor kunt u de spot eenvoudig verwerken in uw tuin.

Maar is de In-Lite Scope een nuttige uitbreiding op het In-Lite assortiment? Naast de In-Lite Scope heb je namelijk ook al de In-Lite Big Scope en de In-Lite Big Scope Narrow. Volgens ons is de kleine versie van de Scope wel een logische uitbreiding in de Scope familie.

De Mini Scope van In-lite heeft een 2 Watt led lichtbron waarmee u sterk de accenten van uw tuin naar voren kunt laten komen. Met een bereik van ongeveer 2 meter worden paden en oprijlanen goed verlicht. Een groot voordeel van de Mini Scope is dat deze met zowel een grondpin als muurbeugel geleverd wordt. De 15 centimeter lange grondpin zorgt ervoor dat deze Led spot stevig in de grond blijft. Met de muurbeugel kunt u de spot op elke plek in uw tuin of op het terras monteren. Met een belichtingshoek van 40┬║ zit deze precies tussen de Scope en de Big Scope in.

Kortom, de Mini Scope is zeker een aanwinst voor het In-Lite assortiment. Deze design volle spot kan op elke plek in de tuin gebruikt worden.

Houd onze blog goed in de gaten, want binnen kort gaan we de verschillende soorten Scopes vergelijken en de beste Scope voor uw tuin vinden.

 

Fusion 22

Fusion 22 350x350Naast de Mini Scope is er nog een andere led spot op komst. Een inbouw Led spot: de Fusion 22. Naast de Fusion 60 en 100 is er nu dus ook een smallere variant te verkrijgen. Deze inbouwspot met een diameter van 22 millimeter kunt u op elke plek in uw tuin kwijt. De 0,25 Watt lichtbron zorgt voor een bereik van ongeveer een halve meter. Ideaal dus voor sfeerverlichting langs uw oprit, terras of tuinpad.

Je kunt deze In-Lite inbouwspot een beetje vergelijken met de Mini Scope van de Fusion familie. Ook de Fusion zorgt met zijn kleine afmetingen voor een grote stap in de ontwikkelingen van In-Lite.

Omdat de Fusion 22 is gemaakt van slagvast polycarbonaat welke gevuld is met een 2 componenten hars hoeft u zich geen zorgen te maken als u er bijvoorbeeld met de auto overheen rijdt. Met een inbouw van 5 centimeter hoeft u niet veel onnodige aanpassingen in uw tuin te verrichten om deze In-Lite Led spot kwijt te kunnen.