Waarom al die blogs?

Een lamp uitzoeken, kopen en aansluiten kan een moeilijkere opgave worden dan dat je in de eerste instantie misschien zou denken. Is het wel de juiste kleur? Past het wel bij hetgeen wat ik al in de tuin heb staan? Kan het direct op het lichtnet aangesloten worden?

Al dit soort vragen krijgen de medewerkers van LampenTotaal dagelijks om hun oren. Nu vinden wij dit natuurlijk niet vervelend, omdat wij onze klanten graag een stapje op weg helpen. Maar misschien is het voor u juist makkelijk om eens rustig op een pagina door te lezen hoe je een lamp nu het beste aan kunt sluiten, óf hoe nou precies zo’n bewegingssensor in elkaar zit.

Naast deze informatieblogs komt u op dit blog van LampenTotaal ook blogs tegen met nieuwe producten, spectaculaire aanbiedingen, productreviews en alles wat relevant kan zijn voor u.

Mocht u na het lezen van onze blogs alsnog vragen hebben over specifieke producten of het monteren hiervan, dan kunt u altijd contact op nemen met onze klantenservice. We staan u graag te woord!

 

Over LampenTotaal.nl

LampenTotaal, de naam zegt het al, hier vindt u alle lampen overzichtelijk in onze webshop. LampenTotaal is in de afgelopen 45 jaar uitgegroeid tot de marktleider in lampen. Dit resulteert in een enorme kennis van verlichting, waarmee we u uitstekend van een gedegen lichtadvies kunnen voorzien. Daarnaast heeft dit bij LampenTotaal geleid tot het grootste assortiment lampen van Europa in onze webshop, waaruit u altijd een keuze kunt maken.

LampenTotaal volgt de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van verlichting zo nauwkeurig mogelijk op de voet. Deze informatie proberen wij dan weer zo goed mogelijk over te brengen naar u, via onze blog, maar ook via verschillende social media kanalen.