Stiekem zaten we er al wel op te wachten, maar eindelijk is hij er. Naast de uitgebreide collectie buitenverlichting van KS Verlichting, is er nu ook een binnenlampenserie. En wat voor binnenlampen?!

De binnenlampenserie bestaat uit vijf verschillende hanglampen, in verschillende kleuren. Samen vormen ze een collectie van dertien verschillende lampen. Maar wat maakt deze lijn nou uniek?

Gekeken naar de smaak van de consument is KS Verlichting met een lijn gekomen in de kleuren van dit moment. De serie bestaat namelijk uit de zoete, retro kleuren taupe, lichtblauw, mintgroen en zwart. De zwarte modellen zijn van binnen ook nog eens van de binnenzijde voorzien van een reflecterende wit lak. Hierdoor wordt het licht mooi weerkaatst.

Door de vijf verschillende modellen zit er voor elke kamer voor het juiste model tussen. Het grote voordeel van deze retro hanglampen is de eenvoudige stijl die u terugneemt naar het verleden. Dankzij deze stijl en de IP-waarde van 23 passen de hanglampen ook mooi onder bijvoorbeeld uw veranda.

6581-3Buitenlampen

Naast de prachtige retro binnenlampenserie is het buitenverlichting assortiment ook uitgebreid. De trendy, retro stallamp. Deze Dolce Stallamp is een sterke uitbreiding van de Brig serie. Naast de kleuren zwart en gegalvaniseerd, zijn er nu ook de kleuren retro blauw, retro groen, retro taupe en koper. Deze retro kleuren uit de jaren dertig zijn weer helemaal in.

7379-1kopieDeze prachtige nieuwe serie lampen voor buiten zijn gemaakt van aluminium en hebben een weerbestendige afwerking (gepantserde poedercoating). Daarnaast is de lamp voorzien van een echt glazen kelk. De E27-fitting zorgt ervoor dat u de juiste sfeer kunt creƫren doordat u de lamp kunt voorzien van de perfecte lichtbron voor uw situatie. Met een diepte van 40 centimeter en een hoogte van 27 centimeter steekt de lamp goed af tegen uw buitenmuur.