Dankzij de lampen met ingebouwde schemersensor hoeft u niet bang te zijn dat de lamp overdag blijft branden. De lichtbron schakelt zichzelf in als het donker wordt en zichzelf weer uit als het licht wordt. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van zo’n sensor?

De voordelen van een schemersensor

Toepasbaar op elke lamp

De sensor kan overal geplaatst worden zolang het oogje (de fotosensor) het buitenlicht maar kan waarnemen. De lamp is toepasbaar op elke buiten- en/of tuinlamp met een E27-fitting in combinatie elke lichtbron. U kunt dus gewoon kiezen voor de lamp die het mooiste bij uw huis past.

Aan & uit knop

Een schemer sensor kunt u gewoon zien als een aan & uit knop. In dit geval zorgt echter de sensor automatisch voor de aan en uit schakeling, op basis van de hoeveelheid licht. Bovendien hoeft u ’s avonds in het donker niet meer op zoek naar het lichtknopje en kunt u ’s ochtends de lamp niet meer vergeten uit te doen. Wat u ook nog eens stroom zal besparen.

(Ongewenste) gasten

Ten slotte is een buitenlamp met schemersensor ideaal om gasten te verwelkomen. Daarmee bedoelen we niet alleen de gasten die bijvoorbeeld langskomen voor je verjaardag, maar ook inbrekers. Buitenlampen met sensor zorgen niet alleen voor een warm welkom voor gewenste gasten, maar ook voor ongewenste gasten. Doordat de lamp aan is, verwachten ze dat u gewoon thuis bent.

Er zijn verschillende formaten op voorraad. De grootte die u nodig heeft is afhankelijk van de grootte van de kap van de lamp.


Bekijk hier het volledige assortiment