WiZ biedt totale flexibiliteit met 64.000 tinten wit en 16.000.000 kleuren en vooraf ingestelde welzijnsmodi. Je ogen verdienen de juiste lichttemperatuur en -intensiteit om te focussen op een laptopscherm, een tijdschrift te lezen of je geleidelijk aan voor te bereiden op bed.

De WiZ-technologie biedt fascinerende en innovatieve instellingen voor de verlichting. Het is mogelijk dat die afzonderlijk worden beheerd, geprogrammeerd en geregeld. De slimme lichtregeling biedt onbeperkte mogelijkheden om de gewenste sfeer te creëren voor elke gelegenheid – of dit nu via de app, spraakbesturing, afstandsbediening of via de ‘gewone’ wandschakelaar is.

De WiZ-technolgie is:

Innovatief

Er kunnen voorkeursinstellingen worden aangegeven. Wanneer u graag warm licht heeft in uw kamer, kan dit ingesteld worden. U kunt bijvoorbeeld ook daglicht als standaard verlichting instellen. Er kan daarnaast gebruik worden gemaakt van tijdschema’s door middel van sensoren of spraakopdrachten.

Smart

U heeft geen hub nodig. Hij is Cloud gebaseerd. Dit betekent dat hij voorkeuren opslaat en bijvoorbeeld automatisch updates genereert. WiZ gebruikt Wi-Fi-technologie als een veilige, onafhankelijke, betaalbare en eenvoudig te installeren draadloze oplossing

Snel geïnstalleerd (30 sec.)

  1. Installeer een lamp
  2. Kies de modus koppelen
  3. 3x AAN/UIT
  4. De lamp begint blauw te knipperen en
    schakelt daarna over naar wit
  5. De instellingen zijn nu bewaard! Nu kan iedereen bij u thuis WiZ gebruiken

Flexibel

Meerdere gebruikers kunnen het licht bedienen. Gasten kunnen zelfs tijdelijk hun voorkeurslicht toepassen. Alle lampen kunnen worden toegewezen aan verschillende woonruimtes en nauwkeurig worden aangestuurd – individueel of in groepen. Dit kan tegelijk bij meerdere woonruimtes en locaties.  De lampen in huis kunnen allemaal met elkaar geschakeld worden, maar kunnen ook los bediend worden.

Middels de meegeleverde afstandsbediening kan de lichtkleur traploos ingesteld worden op een kleur tussen de 3000K en 5000K. Hiermee is de lichtbron ook te dimmen. Daarnaast kan met de afstandsbediening ook gekozen worden voor andere lichtkleur.

Beveiliging

De WiZ-technologie is daarnaast een goede beveiliging.  Het licht kan ingeschakeld worden wanneer de camera beweging detecteert. Verder kan het licht ingeschakeld worden wanneer er een auto aankomt. De WiZ-technologie stuurt verder aan dat licht in koel wit licht verandert, wanneer het te heet wordt in de ruimte. Het licht verandert daarnaast in rood licht wanneer er een gevaar is met koolmonoxide.